Desfundarea toaletei, sifonului sau canalului înfundat poate părea o sarcină ușoară la prima vedere, dar numai oamenii care au trecut prin această experienţă știu cât este de greu și de important ca această activitate să fie făcută în mod profesionist și eficient.

Exact acesta este și motivul pentru care vă aflați acum pe site-ul nostru. Vă oferim servicii de calitate, la prețuri accesibile și conforme condițiilor de piață.

Avem instrumentele, echipamentele profesioniste și abilitățile pentru efectuarea acestor servicii. Mai jos am publicat un videoclip comercial al principalului aparat pe care îl folosim pentru canale extrem de înfundate.

Lungimea maximă pentru desfundarea canalelor este de la F110 la F200, 45 de metri pentru care prețul este fix.

De ce să ne alegeți pe noi?

Știm foarte bine că înainte să ne contactați, ați apelat la colegii noştri, iar dintr-un motiv sau altul, nu ați fost mulțumiți încă de la conversaţia telefonică.

Presupunem că atunci când ați întrebat despre costul desfundării în cazul dvs., ați primit un răspuns de genul: "Este greu de spus care ar fi prețul acestui serviciu înainte de a vă face o vizită. Prețurile variază între … și …!“

Desigur, acesta este un lucru destul de înşelător, motiv pentru care, preţurile pe care le-am descris pe site-ul nostru sunt exacte și clare - prețuri pentru desfundarea canalelor.

Următoarea întrebare după stabilirea prețului, care este garanţia pentru serviciul oferit?

Din păcate, aceasta este o întrebare destul de dificilă, pentru că după efectuarea desfundării canalului, toaletei sau sifonului respectiv, echipa noastră așteaptă o anumită perioadă de timp pentru a se asigura că lucrarea este realizată cum trebuie și canalul este desfundat, iar ulterior responsabilitatea pentru menținerea canalului curat este a clientului sau utilizatorului.

DAR

Cu toate acestea, pentru a avea o utilitate maximă față de dvs. și toţi clienții noștri, oferim o garanție pentru serviciul efectuat în termenul unei zile de la executare.

În cazul în care în decursul perioadei respective, același canal, sifon sau toaletă se înfundă DIN NOU, echipa noastră va veni și va efectua aceeași operație FĂRĂ A VI SE PERCEPE O TAXĂ SUPLIMENTARĂ.