Principalele semne ale unei toalete înfundate

Nu trebuie să fiți un om de știință pentru a vă da seama că toaleta este înfundată. Există mai multe semne care indică acest lucru. În cazul în care toaleta se revarsă atunci când rulează apa sau scurgerea durează mai mult decât era de așteptat, puteți fi aproape siguri că aveți o problemă cu toaleta.

Care sunt cauzele înfundării toaletei

înfundare toaletă BucureștiExistă multe motive pentru care ați exagerat și ați permis toaletei să se înfunde. Cel mai adesea, aceasta se înfundă din cauza încercărilor dvs. de a arunca în toaletă scutece, șervețele pentru bebeluși, accesorii pentru femei - tampoane sau absorbante, tampoane din bumbac și îmbrăcăminte, reziduuri din construcții și, de asemenea, căderea accidentală a odorizantului în toaletă - acest lucru poate duce cu ușurință la înfundare.

Dar, cel mai frecvent, înfundarea este cauzată de hârtia igienică, oricât vi s-ar părea de ciudat și, desigur, nu există o explicație logică pentru aceasta. Acest lucru se întâmplă de obicei, deoarece oamenii folosesc mult mai multă hârtie igienică decât cantitatea necesară și care nu se degradează suficient de repede. În plus, se poate observa că absorbantele și tampoanele intime pot bloca, de asemenea, toaleta, deoarece acestea sunt mari și nu se descompun într-o perioadă lungă de timp.

Cum se desfundă o toaletă

desfundare bucurestiNu vă faceți griji - o toaletă înfundată poate fi întotdeauna desfundată dar, din păcate este nevoie de foarte multă muncă și pregătire, precum și mai multe instrumente pentru desfundarea eficientă a toaletei. După ce ați constatat că există un blocaj și, în funcție de tipul acestuia, este necesară și demontarea toaletei. Este necesar să lucrați cu mănuși de cauciuc și o serie de instrumente, cum ar fi pompă de vacuum cu piston sau șarpe. Cele mai des este folosit un șarpe pentru desfundarea toaletei, acest instrument fiind cel mai eficient.

Dacă, în ciuda tuturor eforturilor, nu reușiți să desfundați toaleta cu instrumentele la îndemână existente, trebuie să utilizați serviciile noastre profesioniste de desfundare a scurgerilor și toaletelor cu un aparat pentru înfundări mai serioase și mai dificil de eliminat, astfel încât putem garanta clienților noștri calitate și eliminarea rapidă a blocajelor.