Desfundarea toaleteiPe lângă faptul că este enervant ca toaleta să fie înfundată, aceasta se va înfunda în cel mai nepotrivit moment, iar dacă nu aveți un instalator de încredere la care să apelați, atunci problema devine și mai gravă. Din moment ce nu e niciun secret pentru nimeni că un astfel de serviciu este pus la dispoziție de multe companii și persoane fizice, care dintre aceștia sunt corecți și ar efectua exact serviciul promis pentru prețul confirmat prin telefon? Numai experiența vă poate da răspunsul.

Din fericire, avem o echipă de instalatori calificați în București care este gata să vă ajute într-o astfel de situație și vă garantează cu fermitate actualitatea prețurilor de pe site-ul nostru. Oricine a avut încredere în serviciile noastre a rămas mulțumit și a folosit serviciile noastre atunci când a fost necesară desfundarea sau repararea instalațiilor sanitare.

Unul dintre principalele semne ale unei toalete înfundate este atunci când apa se scurge mai lent decât de obicei, acest lucru este un indiciu foarte important că este necesar să apelați la serviciile noastre înainte ca situația să devină și mai gravă.

Vom face tot posibilul să desfundăm toaleta cât mai repede folosind cele mai noi aparate specializate, dar există mai multe motive pentru care toaletele se înfundă din nou într-o perioadă scurtă de timp și acestea includ:

Canalizare veche - marginile dure ale conductei de canalizare pot păstra reziduuri din toaletă, fapt care duce la înfundări repetate până când nu este reparată canalizarea. Dacă aceasta este problema, specialiştii noștri vă recomandă să efectuați reparații ce includ înlocuirea sistemului de canalizare vechi.

Alte probleme - Vă recomandăm să nu aruncați niciodată elemente artificiale în toaletă, cum ar fi scutece, absorbante zilnice, odorizante etc., deoarece acestea pot înfunda cu ușurință toaleta.

Vizualizați prețurile pentru desfundarea canalelor în București.